Knapp_bookingaktiv.jpgKnapp_Nordkapp Safari.jpgOm Nordkapp_Frode Kristiansen:Finnmark Reiseliv.jpg

 

NORDKAPP SAFARI – SKREDDERSYDDE NATUROPPLEVELSER I UNIKE OMGIVELSER

Gjennom aktivitetsarrangøren Nordkapp Safari tilbyr Kirkeporten Camping ulike spennende opplevelser. Kirkeporten Camping er et unikt utgangspunkt for aktiviteter både til lands og til vanns, sommer og vinter. Nordkapp Safari skreddersyr opplegg etter kundens ønske.

DEEP SEA RAFTING
Kunne du tenke deg og oppleve Nordkapp fra sjøsiden? Ustyrt med overlevelsesdrakt i en stor og sikker gummibåt, lar Nordkapp Safari deg oppleve havet og elementene på nært hold. Du velger mellom korte turer i området Skarsvåg/ Nordkapp eller lengre turer til steder som imponerene Gjesværstappen (fuglefjell).

DYKKETURER
Utenfor den nordligste delen av Magerøya ekisterer et eldorado av dykkemuligheter- og mål. Å dykke under Nordkapp-platået er eventyrlig og eksotisk. Hva med å dykke utenfor Europas nordligste punkt, Knivskjelloden? Dykkemålene er mange og spennende.

FISKETURER
Nordkapp Safari tilbyr fisketurer på sjøen med egen båt, men kan også arrangere fisketurer med tradisjonell fiskebåt.

HISTORISK VANDRING
Vil du oppleve Nordkapp på gamlemåten er båttur kombinert med fottur opp til platået fra Hornvika, å anbefale. Man kan også ta turen til gamle kirkesteder og bosettinger.

GÅTURER
En spasertur til majestetiske Kirkeporten tar rundt en halv time hver vei i det lette terrenget. Turløypa her starter fra Kirkeporten Camping. Her kan du oppleve stillheten midt blant spektakulære fjellformasjoner, og ta egne bilder av et av de mest populære postkortmotivene i Norge. Ønsker du en litt mer krevende tur er spaserturen til Knivsjellodden litt tøffere. Selve turen går gjennom varierende terreng. Å vandre på en av Europas utposter, ta bilder av den kjente Nordkappklippen fra en vinkel få tar bilder, puste inn frisk luft og sanse de enestående omgivelsene, er belønningen som venter når du kommer fram. Veien hit er sikkert merket med de kjente, røde T-ene fra Turistforeningen. Her - på selve odden står også Nordkapps Tusenårsvarde.

SKARSVÅG - VERDENS NORDLIGSTE FISKEVÆR
Kirkeporten Camping, Storvannsveien 2, 9763 Skarsvåg. Mobil +47 90 96 06 48. E-post: post@kirkeporten.no