Knapp_boogbook.jpgAktiviteter.jpgKnapp_aktuelt.jpg

 

KIRKEPORTEN CAMPING - Den nordligste....midt i Villmarka

Nærheten til Skarsvåg og Nordkapp gjør beliggenheten til Kirkeporten Camping unik.

Med bare 500 meter til selve fiskeværet Skarsvåg og 14 kilometer til ytterst på Nordkapp-platået, er Kirkeporten Camping´s beliggenhet helt unik. Campingplassen ble bygget i 1987 og er i ettertid utvidet. Den ligger like ved Storvannet i Skarsvåg, på eiendommen til det som en gang i tida var det siste gårdsbruket i Nordkapp kommune. Der gjester fra hele verden i dag ferdes, beitet helt fram til 1979 både kyr, sauer, griser og høner.

Turister som har tilbakelagt tusenvis av kilometer på veien til Nordkapp verdsetter uforglemmelige turer i enestående natur. Mange foretrekker å vandre i det flotte turterrenget i området rundt verdens nordligste fiskevær. I Skarsvåg finnes gode fiskemuligheter fra både kai, moloer og båt. Man kan også følge godt oppmerkede turløyper til Norges nordligste punkt, Knivskjellodden, og til den berømte formasjonen Kirkeporten. Turstien dit går rett forbi campinplassen. Når været er godt frister campingplassens brygge til friske, uforglemmelige øyeblikk – ved eller i vannet. Mulighetene er mange, enten du er på hjemveien eller venter på at værforholdene skal invitere deg opp til selve platået på Nordkapp.

I tillegg til at naturen og fjellet i området rundt inviterer til flotte naturopplevelser, tilbyr Nordkapp Safari skreddersydde aktiviteter.

Vi ønsker alle våre gjester velkommen til et minneverdig opphold hos oss.

SKARSVÅG - VERDENS NORDLIGSTE FISKEVÆR
Kirkeporten Camping, Storvannsveien 2, 9763 Skarsvåg. Mobil +47 90 96 06 48. E-post: post@kirkeporten.no